Over ons

Ruim 30 jaar gespecialiseerd

J van de Mortel Hekwerken & Poorten is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in produceren van op maat gemaakte tuinafscheidingen. Mede door deze ervaring zijn wij in staat uw wens om te zetten in een duurzaam eindproduct met oog voor detail.

Op deze website vindt U een indicatie van wat er zoal mogelijk is. Door het combineren van een zeer ruime keus aan hekwerk-accessoires en verschillende materialen kunnen wij zoals gezegd Hekwerken & Poorten leveren in elke vorm en maat. Bekijk in bovenstaande categorieën de verschillende mogelijkheden.

Om de duurzaamheid te kunnen garanderen worden al onze producten thermisch/delta verzinkt waarna ze worden gepoedercoat in de door U opgegeven RAL kleur.

Indien nodig nemen wij montage en automatisering ook voor onze rekening!

Meer dan hekwerken & poorten

Daarnaast hebben wij onze specialisme de afgelopen jaren uitgebreid waardoor U ook bij ons terecht kunt voor o.a Constructiewerk, Trappen, Tuindecoratie, Schoorsteenkappen, Steenkorven, Naambordjes en diverse andere ‘specials’ !

Vacatures

Momenteel hebben we diverse vacatures open staan, betreft lasser, bankconstructiemedewerker en tekenaar. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@jvdmortelhekwerken.nl of te bellen naar 0493-310666.