Raamdecoratie

Raambeveiliging (decoratie) op maat door J v/d Mortel – Hekwerken en poorten

Raambeveiliging heeft natuurlijk als hoofddoel ‘beveiligen’. Maar daarnaast kan het, wanneer het op de juiste manier wordt vervaardigd en bewerkt, dienen als een fraaie raamdecoratie bij uw huis. Wij maken uw raambeveiliging op maat en precies in de stijl die bij u én uw huis past. Tevens is het mogelijk uw eigen ontwerp te laten produceren door ons, of zelfs een combinatie hiervan.

Stalen raambeveiliging / raamdecoratie

Bent u op zoek naar een raambeveiliging van staal, metaal of ijzer? Een metalen hekwerk of ornament biedt hiervoor een oplossing. In de fotogalerie ziet u al enkele voorbeelden die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Een raambeveiliging kan de oplossing zijn om inbrekers buiten te houden, echter kan deze ook dienen als valbeveiliging op een verdiepingsvloer.

Montage

Iedere raambeveiliging of raamdecoratie kan door onze vakkundige monteurs gemonteerd worden bij u op locatie. Op deze manier ontlasten wij u en weet u zeker dat het professioneel afgewerkt wordt. Niet dat wij twijfelen aan uw montagekunsten, maar ongewenste personen houdt u liever buiten het huis.

Mogelijkheden

Naast een strak ontwerp is het ook mogelijk uw raambeveiliging om te toveren tot een compleet kunstachtige raamdecoratie. Door bijvoorbeeld krullen, sierbollen of andere sierelementen hieraan toe te voegen kunnen wij het raamornament voor u ontwerpen en produceren precies zoals u het wilt. Door een stevig materiaal te kiezen (bijvoorbeeld metaal) zal het een zeer stevig en robuuste raambeveiliging worden waar u ten alle tijden van kan genieten door de duurzame coating die wij aanbrengen. Hierdoor wordt uw raamdecoratie/ raambeveiliging ook nog eens onderhoudsvrij.

Heeft u vragen gekregen na het lezen van deze informatie of zou u graag in contact komen met ons over een raambeveiliging, raamdecoratie of een combinatie hiervan? Aarzel dan niet, wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord!


Ik wil passend advies

Meer informatie over Raamdecoratie?
Wij bieden u graag passend advies!


  Voordelen Raamdecoratie

  • Robuuste raambeveiliging
  • Duurzame coating
  • Vele sierelementen
  • Vergroot de veiligheid
  • Ook met decorerende functie

  Meer Projecten